Αρχή Επικοινωνία
 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΗΛΙΑΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ελένης Ζωγράφου 29
45332 Ιωάννινα
E-Mail: office@tzimogiannis.gr

Τηλ: (+30) 265 111 90 81
Κιν: (+30) 69 89 59 01 51

• ΑΡΧΗ
• ΠΡΟΦΙΛ
  ► Βιογραφικά στοιχεία
  ► Κατέβασμα Βιογραφικού
• ΓΡΑΦΕΙΟ
• ΕΜΠΕΙΡΙΑ
• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
• ΑΡΘΡΑ
• ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Βιογραφικά στοιχεία

  Γεννήθηκα την 12η Απριλίου 1964 στα Πετράλωνα, Δήμου Καρπενισίου, Νομού Ευρυτανίας.

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στην Γερμανία στο Πολυτεχνείο Δαρμστάδης (Ντάρμσταντ), το λεγόμε-νο TU Darmstadt, όπου απόκτησα τον Ακαδημαϊκό Τίτλο «Dipl.-Ing.» (Διπλωματούχος Μηχανικός) το 1991.

Εκπόνησα στα πλαίσια των σπουδών ερευνητική ερ-γασία με θέμα τα «Συστήματα αναγγελίας ολι-σθηρότητας επί του οδοστρώματος».

Ο τίτλος μου αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα από την αρμόδια υπηρεσία, τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (2007) όπως και όλα τα  επαγγελματικά μου προσόντα (εκπαίδευση και προϋπηρεσία) από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων (2008).

Ακολούθησε η εγγραφή μου στο Τεχνικό Επιμελη-τήριο της Ελλάδος (ΤΕΕ), με την οποία έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην χώρα μας.

Μετά τις σπουδές μου εργάστηκα σε πολλαπλά και ονομαστά τεχνικά γραφεία της Γερμανίας και της Ολλανδίας και διαθέτω μακρόχρονη (άνω των 13ων χρόνων) εμπειρία στην εκπόνηση μελετών οδοποιίας, σιδηροδρομικών γραμμών και εγκαταστάσεων και κάθε είδους έργου υποδομών συγκοινωνίας και κυκλοφορίας.

Το 2009 παρακολούθησα σεμινάρια με θέμα την ενεργειακή απόδοση κτηρίων (ΚΕΝΑΚ), σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/91/Ε.Κ.

Διαθέτω ευρύτατες γνώσεις στην χρήση Η/Υ και σύγχρονου λογισμικού σε σχέση με το επάγγελμά μου και δημιουργώ δικό μου λογισμικό όταν οι ανάγκες της δραστηριότητας μου το απαιτούν.

Είμαι γνώστης τριών ξένων γλωσσών, συγκεκριμένα της Γερμανικής, της Αγγλικής και της Ολλανδικής.
Ηλίας Τζιμογιάννης
Διπλωματούχος
Πολιτικός ΜηχανικόςΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ
 
Μορφή Συμμετοχής σε Διαγονισμό
Δημόσιων Έργων
 
Μορφή Ουδέτερη
Ελληνική
 
Μορφή Ευρωπαϊκής
Ένωσης (Ελληνικά)
 
Μορφή Ευρωπαϊκής
Ένωσης (Αγγλικά)
© ΗΛΙΑΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2017